Hur installerar jag en bottenplatta i en 1964 Nova?

Bilens golv kastruller återfinns under mattan i alla typer av fordon. Med tiden dessa golv kokkärl kan ackumulera rost. Golvet pannan på en 1964 Nova kommer att ha stora mängder av rost om det aldrig har ändrats tidigare. Installera en bottenplatta på en Nova följer liknande förfaranden för att installera golvet pannan på någon annan typ av fordon. Detta kan vara ett farligt jobb och försiktighetsåtgärder skall vidtas för att se till att det är ifyllt på korrekt. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Hylsnyckel
Phillips skruvmejsel
brytjärnet
bottenplatta
Marker
Plastfolie
Maskeringstejp Grinder tejp

Handskar
Skyddsglasögon
Welder
Visa fler instruktioner
en

Ta bort alla objekt från det inre av bilen för att få tillgång till vid golvplattan. Unbolt framstolarna med en hylsnyckel och ta bort dem från bilen. Ta bort alla skruvar och skjut en bändjärn mellan dörrpanelen och ramen för att ta bort dörrpanelen på sidan av bilen du kommer att arbeta på.
2

unbolt mittkonsolen. Ta bort alla skruvar och bultar som håller den på plats och dra försiktigt upp för att avlägsna konsolen. Skjut en platt skruvmejsel mellan mattan och kanten av bilen och ta bort mattan på den sida där golvplattan kommer att installeras. Täck insidan av bilen med plastfolie. Tejpa instrumentbrädan och allt annat du inte vill bli smutsig under installationen.
3

Ställ golvplattan ner på golvet där det kommer att installeras för att fungera som en guide för nedskärningar som kommer att behöva göras. Disposition där golvet måste skäras ut.
4

Skär ut öppningen i golvet med en slipmaskin. Klipp längs de linjer som har gjorts för att säkerställa en korrekt snitt görs. Ställ golvet arb åt sidan. Ställ golvplattan ned i öppningen.
5

Butt-svetsa golvet pannan på plats. Slå på svetsaren och flytta över golvplattan att säkra det på plats. Håll facklan några inches från golvet pannan. Inte bo på ett ställe för länge och gå från sida till sida tills bottenplattan är säker.
6

Inspektera golvrummet att kontrollera att den har installerats korrekt. Ta bort all plast som är tejpad på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131063.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.