Hur gör jag Fri en beslagtagen bil AC Kompressor ?

En bil luftkonditioneringen ( AC ) komprimerar köldmediet och låter det cirkulera genom systemet , kylning av fordonet . En beslagtagna AC kompressor gör att AC inte fungerar . Frigöra en beslagtagen AC kompressor innebär att bestämma vad som orsakade gripa och utföra nödvändiga reparationer . Läckor

En AC kompressor består av en pump , en pump läcker vätska kan gripa . Föraren kan använda en läckagedetektor för att bestämma läget av läckan och försegla det därefter. När läckan är tätad , innehåller kompressor kit , som finns i många butiker auto utbudet till en nominell kostnad , smörjolja för ett oljebyte och köldmedium till toppen av kompressorn . Återställa ordentlig olja och köldmedium nivåer i kompressorn ska frigöra den och återställa dess normala funktion .
Wiring

En automatisk AC kompressor tar emot elektrisk kraft via en kabel som ansluter den till den elektriska kopplingen. En lös anslutning eller kortslutning i kabeln kan göra att kompressorn att förlora makt och beslagta . Skärpning anslutningen eller ersätta den felaktiga kabeln bör korrigera kompressorn gripa .
Debris

Smuts , sediment och annat skräp fastnar i kompressorn pump och slangar kan täppa till kompressorn och leda till anfall. Koppla slangar och pump och spola dem noga innan de utför ett oljebyte och kyl påfyllning bör frigöra AC kompressor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130651.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.