Hur man kan förbättra prestanda Pickup Truck

Pickup lastbilar har alltid varit ett populärt val för ett verk eller ens en familj fordonet. De ger styrka, storlek och hytt utrymme för att utföra en mängd olika uppgifter. Det är viktigt att förbättra prestanda för lastbilen för att maximera dess potential. Uppgradering, övervaka och regelbundet serva de olika systemen inom pickup kommer att spara pengar genom att undvika potentiella problem och förlänga fordonets livslängd. Saker du behöver
Pickup
Luftintagsfilter
Maximal prestanda avgasröret
Bränsle tillsats
Kvalitet chocker
Visa fler instruktioner
1 < p> Forskning på märke, modell och år av pickup truck så att rätt delar ska köpas. Truck-Tillägg webbplats säljer varor och delar till alla de stora lastbilsmärkena inklusive Ford, Chevy, Dodge och Toyota. Även de prestationshöjande delar är likartade mellan de olika lastbilsmärkena, kommer att köpa rätt detaljer för den speciella pickup säkerställa kvalitet prestanda.
2

Installera en kall luftfilter för att förbättra luftflödet genom pickup lastbilens motor och låt den arbeta med mer makt. Prestanda 4 Trucks webbplats erbjuder en mängd olika Luftintagsfilter. En effektiv luftintagsfiltret minskar också den mängd utsläpp som frigörs från pickup. Addera 3

Välj och installera rätt avgasröret för att ytterligare förbättra resultaten av en pickup. Prestanda 4 Trucks hemsida förklarar att en större avgaser skapar mindre motstånd när luften lämnar trucken. En bredare röret gör också att luften kan lämna mer fritt, vilket hjälper pickup att köra effektivt.
4

Byt chocker för att förbättra pickup samlade utbud av fjädring och manövrerbarhet. Dålig suspension kan orsaka skador på axlarna, eftersom de kommer att komma i oordning. Övertid, kan axeln och fjädring frågor orsakar att däcken slits ojämnt och skallig på vissa platser.
5

Lägg ett bränsle tillsats till lastbilen för att förbättra kvaliteten på bränsleförbrukningen. Prestanda 4 Trucks hemsida förklarar att ett bränsle tillsats inte bara kommer att öka bränsleeffektiviteten, men kommer också att "smörja cylinderväggarna och injektorer samtidigt sotning av brännkammare, vilket förlänger motorns livslängd."


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128636.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.