Hur man tar bort en fabriksmonterad radio från en Honda 2002 Odyssey

Om du vill ta bort stereon från din Honda 2002 Odyssey, det är rekommenderat att ta det till en Honda-återförsäljare och låt en professionell ta bort det, men du kan göra det själv. Var noga med att välja en ny stereo som är kompatibel med instrumentbrädan och ledningsdragning konfigurationen av din Odyssey. Saker du behöver
Wrench
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp din Honda huva. Använd en skiftnyckel för att koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa batterikabeln och ta bort kabeln.
2

Lyft av trim från runt radion. Bänd försiktigt loss den nedre kanten av trim från instrumentpanelen, med hjälp av en skruvmejsel. Tummar runt trim genom att nå in i den sjunkna område som omger den, och dra listen mot dig och ut ur instrumentbrädan.
3

Koppla bort alla kablar som är fäst på baksidan panel av beklädnaden.
4

Leta sex skruvarna som förbinder radion på instrumentbrädan, och ta bort dem med en skruvmejsel. Lägger händerna runt radion och dra den mot dig och från konsolen när den är monterad.
5

Koppla alla kablar som är fäst på baksidan av radion. Leta tre uppsättningar av ledningar: för strömförsörjning, högtalare och antenn. Ta ut antennkabeln och nätsladden med handen. För att ta bort högtalarkablarna, använd plast kablaget att förstå dem och dra dem från baksidan av radion.
6

Installera din nya stereo enligt tillverkarens anvisningar. Håll fabriksinstallerade radio eller ge den till någon annan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125927.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.