Den rekommenderade underhållsdosen för en Mercedes

Janis Joplin sjöng bekant om att vilja en Mercedes-Benz - en bil som står som symbol för materialistiska dimensionen av den amerikanska drömmen. När han först byggde den i slutet av 1800-talet, Gottlieb Daimler begränsat sin försäljning endast till för påverkan i samhället. Nu, många modeller av bilen är tillgängliga för vem har råd med det. Men som har en innebär en stadig rutin underhåll för att säkerställa att det fungerar med maximal kapacitet. Delar

Vid utbyte av delar i en Mercedes, använd delar anpassade speciellt för bilen. Mercedes-Benz USA säger med olja, luft och bränsle filter avsedda enbart för fordon är mer benägna att undvika skador på motorn. Originaldelar är konstruerade med de exakta specifikationerna för fordonet och kommer att säkerställa en bättre långsiktig bearbetning av bilen. Tidigare hade endast återförsäljare tillgång till dessa delar, men nu en snabb online-sökning avslöjar deras tillgänglighet i många legitima butiker. Shop runt för att få en rimlig del.
Vindruta

Använd vindrutetorkare som är utformade för att passa krökningen och tryckpunkter i din vindruta. En Mercedes-Benz bil använder vindrutetorkare som utformats särskilt för detta jobb. Torkare av sämre kvalitet kan vara föremål för slitage eller fel och kunde flera gånger i rad och skada vindrutan. Goda arbetsförhållanden vindrutetorkarna är viktiga, inte bara för underhåll av din vindruta men för synlighet och säkerhet ändamål vid körning.
Tvättmaskin

Tvätta bilen regelbundet. Tvättning med en Mercedes-Benz fordon schampo för att ta bort lösa föroreningar som inte har bundna till lacken är ett perfekt sätt att hålla bilen ren. Det är viktigt att använda Mercedes produkter eftersom diskmedel eller andra bil-tvätt tvättmedel kan skada lacken på bilen. Efter sköljning, använd ett sämskskinn eller en frottéhandduk för att torka torrt. Använd en Mercedes-Benz polish för att skydda din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127263.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.