Vad händer när min bränsleledning låser?

Medan en frusen bränsleledning är inte ett dyrt problem att fixa, kan det vara mycket besvärligt. Bogsera bilen till ett garage eller väntar på varmare väder är ofta den enklaste lösningen. Orsaker

Även om inte ett vanligt fenomen, är det möjligt för en bränsleledning att frysa. Om temperaturen är under 32 grader Fahrenheit och fordonet sitter utanför, kan bränsleledningen freeze-up inträffa. Frysning sker när vattenånga blandas med kvarvarande bränsle i ledningen.
Warming

Den enklaste lösningen är att flytta bilen till en plats där temperaturen är över fryspunkten och vänta på att blockeringen att smälta. Det kan vara nödvändigt att bogsera fordonet till ett garage. Försök starta bilen igen efter det har suttit i varma temperaturer i tre timmar.
Fordonsslangar frostskyddsmedel

Lägga till en produkt som Heet, vilket är en bränsleledning frostskyddsmedel, kan hjälpa tina upp en bränsleledning. Denna produkt är allmänt tillgänglig på bensinstationer eller bildelar butiker. Den innehåller isopropylalkohol eller metanol, som absorberar vattnet i bränsleledningarna. När Heet har satts i tanken, låt bilen sitta i en timme eller så innan man försöker starta den.
Blås ut bränsleledningen

En lösning är för avlägsnande av bränsleledningen och blåser ut den med en kompressor. Det är möjligt att göra detta arbete själv. Om du är obekväm under huven, är det bäst att ha en professionell göra jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128804.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.