Felsökning av Styrsystem i en Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder kom in på marknaden som en kompakt SUV 1986. Nissan har sedan re-sized Pathfinder till en mid-size 4-dörrars SUV med en V-8 motor. Om du vill behålla din 4-dörrars Pathfinder på vägen, kommer du vill felsöka problem när de först inträffar, särskilt problem med styrsystemet. Instruktioner
1

Balans och rotera dina däck regelbundet, hålla trycket jämnt och byt slitna däcken parvis. Ojämna eller slitna däck kan orsaka vibrationer och styrning pull. De kan också kasta din front end ur läge, vilket i sin tur också kan skapa problem med styrningen.
2

Fyll din reservoar servostyrning med Nissan Power Steering Fluid (eller motsvarande märke). Kontrollera vätskan med varje oljebyte för att se till att det är plant, rent och inte har luftbubblor. Kontrollera att bältet inte är halka och slanganslutningarna är säkra.
3

Lämna in din bil för styrning tjänsten var 30.000 miles. Se till att de kontrollerar styrväxeln och koppling (samt axel-och fjädringskomponenter) för att se till att anslutningarna är säkra, och delarna välsmord. Efter dessa tre steg ska avvärja de flesta problem, men om din styrningen bryter ner kan du titta på andra systemkomponenter.
4

Titta på servopumpen om hjulet blir svårt att slå. Det kanske inte ger tillräckligt tryck i systemet. Du kan också behöva justera eller byta ut gallret och växellåda.
5

Kontrollera bromsarna och fjädring. Dina bromsoken kan orsaka bilen för att dra eller dina trummor kan vara skev. Du bör också titta på fjädrarna och hjullager. Du kan även se till att ingenting stör däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124321.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.