Hur kan vi minska utsläpp från fordon från bilen

Oavsett om du är orolig för miljön eller bara vill spara lite pengar, kan du göra det om du minskar utsläppen från fordon. De flesta människor lägger inte mycket tanke i deras dagliga resor rutin, men med en liten mängd extra ansträngning kan du effektivt minska mängden pengar du spenderar på gas samtidigt spara miljön. Sänka kostnaderna för gas och rädda planeten? Nobels fredspris någon? Instruktioner
1

Det enklaste, mest effektiva och mest alldeles uppenbart sätt att minska utsläpp från fordon är att minska mängden tid i bilen. Ta en promenad, eller en cykeltur. De flesta av oss behöver ändå. Tänk på dig själv. Behöver du verkligen ta bilen för en halv mil för att plocka upp ett paket tuggummi? Du kommer att spendera mer pengar på gas än tuggummi.
2

Komplett rutinunderhåll på din bil. Detta kan innebära allt från att få däcken roteras för att öka gas körsträcka eller med slangar och filter bytas. Oljebyten är ett måste. Bil är som människor i den meningen att vi fungerar som bäst när vi känner bäst. Addera 3

Accelerera långsamt. Såvida du inte är jagad av några mycket dåliga människor, eller polisen, det är verkligen inte något behov av att golvet gaspedalen. Allt du gör kostar dig massor av gas pengar och döda träd. Nu, du må bra om det?
4

Undvik rusningstid till varje pris. Jag skulle tro att de flesta människor redan försöker undvika rusningstid. Jag kan inte tänka mig någon som faktiskt njuter av 10 mil långa parkeringsplats. Vilotiden är fruktansvärt för utsläpp från fordon och Rush Hour är nästan ingenting men dödtid. Så gå till jobbet tidigt och gå tidigt om du kan räkna ut ett flexibelt schema.
5

Minska dödtid. Förvandla din tändningen om du kommer att sitta sysslolös på ett tag. Jag rekommenderar inte att vrida på tändningen vid rödljus, men eftersom bilen tar en viss mängd gas för att starta upp och du kan faktiskt få det sämre genom att stänga av tändningen vid ett ljus.
6

Karta din resa. Du kan spara ett par slantar överallt du går beroende på hur du kommer dit. Du kommer först vill minska mängden miles på resan. Detta skulle kunna vara en enkel 1,5 mil resa till köpcentret. Då du kommer att vilja se om du kommer att stoppas vid en hel del trafikljus. Om det finns en hel del ljus då du kanske vill hitta en något längre väg att gå som faktiskt kommer att minska tid och avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125135.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.