Vad göra när en Auto Meter Temperatur mätare fungerar inte

Auto Meter är en välkänd, högkvalitativ tillverkare som specialiserat sig på spårvidd. Auto Meter producerar replika mätdon för antika applikationer och nyare mätare stil för en egen look. Installera mätare är en komplicerad process med elektriska rutiner, system tryck och inställningar sensor, så felsöker är mer än sannolikt kommer att krävas. Electical

Kontrollera alla anslutningar på mätaren för att säkerställa att en fast elektrisk anslutning har gjorts. Stiften på baksidan av Auto Meter temperaturmätare bör vara i direkt kontakt med de kvinnliga armaturer i tråden. Nästa, ta jordledningen som tar bort överflödig ström från mätaren. Marken kabeln skall anslutas från baksidan av mätaren till en neutral, metallyta av fordonet, såsom ramen eller inre fender. Ett annat område att kontrollera är anslutningen till batteriet källan. Mätare skall skarvas i det befintliga elsystemet så att de fungerar endast när fordonet får ström. Ledningar mätarna direkt till batteriet kan göra att batteriet laddas ur för snabbt, liksom överbelasta mätarna.
Pressure System

Trycket kommer att öka som en motor värms upp. Detta orsakas av expansionen av alla gaser eller vätskor i rören. Detta tryck kommer att finnas kvar i ledningarna tills fluidema har svalnat eller trycket släpps från slangen. Ibland luft kan fastna i röret på baksidan av Auto Meter temperaturmätare, och detta kan orsaka felaktiga avläsningar, spikar sensor eller tom orsaka mätaren att helt sluta fungera. För att lätta på trycket, håll Auto ansiktet Meter mätare nedåt och öppna avluftningsventilen på baksidan av mätaren med en tång eller en liten öppen nyckel. När överflödig vätska runnit ur ventilen, använd tång eller skiftnyckel för att dra åt avluftningsventil. Notera att ventilen ska dras åt med högst 16 i lbs av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125961.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.