Joy kompressorer Specs

Luftkompressorer har använts i över 100 år och små modeller av 2 och 5 hästkrafter är ovärderliga för projekt hem förbättring och pumpning av däck. Större modeller med större tankar luft laddningsbara ger mer hästkrafter och är användbara inom industri och tillverkning. Luftkompressorer används till elverktyg pneumatiska, såsom spikpistoler, häftapparater, slipmaskiner och sprängare sand, skiftnycklar spärrfunktion, hammare luft, och sprutpistoler. Joy kompressorer har ett rykte om hög prestanda och hållbarhet. Utveckling av Joy kompressorer
Joy kompressorer har en välförtjänt reputaion för hållbarhet.

Joy Manufacturing Company i New York anställt fyra ingenjörer i 1955 och ställa upp dem i en järnaffär för att utveckla olika typer av turbo maskiner. Detta inkluderade gasturbiner, axiella kompressorer flöde, ångmaskiner, centrifugal-och innerkugghjulspumpar centrifugalkompressorer. Vid 1960, den tillverkningsanläggning fokuserat på produktion av centrifugal kompressorer, som producerade oljefri luft flöde. Genom 1970, var Joy centrifugalkompressorer används över hela världen för att producera: glas, bilar, textilier, petrokemi, i snö-making, elektronik, raffinering, tekniska gaser, kemikalier och energiproduktion. År 1979 blev Joy del av Denver-Gardner Company, som senare köptes upp av Cooper Industries.
Joy Kolvkompressorer
Luftkompressorer har många industriella användningsområden. p Detta är en av de mest populära typer av kompressorer som använder en fram-och återgående kolv. Det är låg-underhåll och sällan kräver reservdelar. Eftersom den har få delar, är det mycket slitstarkt och exklusivt designad kolvhuvudet har bara en del i stället för de vanliga fem, vilket minimerar slitage. Detta minskar distorsion och ger jämn termisk tillväxt. Inga speciella verktyg behövs och kolvhuvudet, cylinder bultar och vevaxeln är lätta att nå. Spjäll är inte nödvändiga och kompressorn arbetar helt oljefri. Det är bättre kontroll på grund av inloppsstyrblad kontroll.
Joy Axis 54 Kompressor

Joy Axis 54 Kompressor åtgärder 33 inches hög, 70 cm bred med ramlängd av 86 inches. Dess hastighet varierar från 600 till 1500 rpm med 4 cylindrar kast och en maximal ram hästkrafter på 3400 rpm. Ramen väger 7,600 pounds och kolvhastighet IS1200 rpm. Sumpen kapacitet är 40 liter med smörjolja flöde av 20 liter per minut.
Joy RAM 54 Kompressor

centrifugal kompressorn används där hög kompression behövs utan en högt flöde, som i gas transmissionsledningar, raffinaderier och petrokemiska anläggningar. Det är en 4-cylindrig kompressor som varierar mellan 600 och 1500 rpm med en 30 gallon sump och en olja mätare. Den inre gas spö belastning är 40,000 pounds. Detta tåliga kompressorns ram är gjord av järn med tung-ribbad hölje. Den WG72 och WG62 är 2 - och 4-cylindriga modeller med 600 till 1200 rpm
Joy centrifugalkompressorer

centrifugalkompressorer har inga rörliga delar, kräver lite underhåll och. , eftersom de är pulsering-fri, är spjällen inte nödvändig. Inloppet-ledskenereglering levererar oljefri gas smidigt och kompressorn är vibrationsfri. Maskinen är relativt liten, inte kräver ett stort installationsutrymme men kan leverera stora volymer gas.

Joy Turbo Luftkyld 2000 centrifugalkompressor är idealisk för kylning och, eftersom det kräver lite vatten , sparar på pumpa, drift och vatten underhållskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129094.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.