Felsökning av en Hyundai Det rosslar när det är kallt

Mindre skramlande i det inre av din Hyundai är vanligt i kalla temperaturer. Det mesta av inredningen består av plast paneler, klippt ihop och säkras i metallchassi med skruvar. Med kalla temperaturer, plast blir stela, vilket skapar skallror och gnisslar som är gemensamma med de flesta fordon på vintern. Men det finns andra möjliga orsaker till skrammel från din Hyundai, oftast en lös skruv eller anslutning. Kontroll av de vanligaste problemområdena på din Hyundai kan tillåta dig att snabbt diagnostisera och åtgärda de flesta eller alla av dess irriterande skallror. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera alla invändiga paneler för lösa skruvar eller clips. De vanligaste områdena för att producera skallror i Hyundai fordon är instrumentpanelen, dörraggregatet och trunk /lucka områden. Försök ordentligt skaka eller stöta invändiga paneler i dessa områden för att reproducera skallror. Refasten eventuella lösa panel klipp och dra åt fästskruvarna.
2

Tryck fast på alla inre värme /kyla ventilationskanaler. De ventiler installeras i instrumentpanelen genom att klippa i. Med tiden vent kontakterna är benägna att lossna, speciellt på äldre-modell Hyundais. Se till att alla invändiga ventiler är ordentligt klippta i instrumentpanelen.
3

Kontrollera din Hyundais avgassystem efter lösa galgar, värmesköldar och rörledningar om du upplever avgaser skallror. Det är vanligt att avgas värmesköldar eller galgar att lossna med tiden, särskilt på hög körsträcka Hyundais. Alternativt, kan väg skräp och allmänt slitage gör avgasrör lossna. Säkra alla avgaser galgar och anslutningar. Också, tätt ansluta alla avgaser värmesköldar.
4

Undersök dina Hyundais hjul för ackumulerad is eller skräp. Det är vanligt att fordonets hjul till is över eller samla väg skräp på vintern. Detta kan skapa obalans i hjulet, vilket skapar en konstant skallra eller vibrationer när fordonet är i rörelse. Torka bort all is eller skräp, särskilt från insidan av hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131010.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.