Hur du ändrar en registreringsskylt

Du behöver ändra fordonens licens när du får nya anpassade registreringsskyltar, köpa en ny bil eller flytta till en annan stat. Ändra en registreringsskylt är en ganska enkel procedur om du vet vad du gör. Saker du behöver
Nya registreringsskylt
Phillips skruvmejsel
klistermärken License Plate (taggar)
Visa fler instruktioner
1

Skruva ur de fyra skruvarna på registreringsskylten med en Phillips skruvmejsel. Det finns 2 skruvar på toppen och 2 på botten.
2

Ta bort skruvarna en i taget och ställ dem åt sidan.
3

Pull utanför registreringsskylt ram om det finns en och ställ den åt sidan. Ta bort registreringsskylt och ställ den åt sidan eller kasta om det är ett återförsäljaravtal skylt.
4

Fäst den nya registreringsskylten, tillsammans med registreringsskylt ram om det finns någon, genom att matcha upp hålen i plåtarna till hålen på bilen från föregående plattan.
5

Använd samma gamla skruvar på din nya platta eller skaffa nya om de gamla är alltför rostig. Sätt en skruv i taget i varje av de 4 hålen och dra med din Phillips skruvmejsel.
6

Sätt dina nya dekaler (taggar) på den nya plattan för att göra det lagligt. Den registreringsskylt kommer med instruktioner om var att sätta dina nya klistermärken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123957.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.