Hur fixar Lights Jeep Bromsar

Det finns flera orsaker till att ett bromsljus kan sluta fungera på din Jeep. Den vanligaste av dessa är LAMPFEL. De Jeep bakljus använder en 1157 dual glödlampa för rinnande ljus, bromsljus och blinkers. Om positionsljus arbetar fortfarande på din bakljus då lampan är mer än sannolikt problemet. Replacement 1157 glödlampor finns något Biltema och vissa varuhus med stora bilar avdelningar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Torx skruvmejsel som
Visa fler instruktioner
1

Stäng av strålkastarna omkopplaren om det har varit på sedan flytta till den bakre på din Jeep. Leta reda på de fyra skruvarna på framsidan av bakljusaggregat. På nyare modeller Denna skruv kan vara Phillips eller Torx-skruvar huvud, på äldre modeller de är Phillips huvud.
2

Välj lämplig skruvmejsel och ta bort de fyra skruvarna från bakljusaggregat. Ta försiktigt bort objektivet från bakljusaggregat och ställ den åt sidan. Det finns två lampor inuti bakljusaggregat, den nedre lampan är 1157 används för bromsarna
3

tag i lampan försiktigt och skjut in det mot sockeln som du vrider den moturs.. När lampan låser från sockeln, dra ut den ur uttaget och kassera den. Sätt i en ny glödlampa i sockeln, trycka in lampan och vrid glödlampan medurs tills den låses på plats.
4

Placera linsen tillbaka på bakljusaggregat och installera de fyra skruvarna som håller fast den . Dra åt skruven med lämplig skruvmejsel sedan testa ljuset genom att ha en assistent eller vän trycker på bromspedalen. Om båda lamporna inte fungerade, ersätta dem båda innan du utför testet av bromsljusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123904.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.