Hur du ändrar ett parkeringsljus i en 1990 Honda Accord

Den 1990 Honda Accord har parkeringsljus (även kallad positionsljus eller varselljus) på framsidan och baksidan av kroppen. Lamporna tjänar till att hjälpa andra förare ser din bil. Lampor i 1990 Honda Accord lätta parkeringsplatser höljen är vanliga lampor som finns i alla Biltema. De främre lamporna använder en "3652" bulb och bakljusen använder en "43/3CP" glödlampa. Att ändra dem är en mycket enkel uppgift och kan göras på ett par minuter. De enda verktyg som behövs är grundläggande handverktyg som du förmodligen redan har runt huset. Saker du behöver
Phillips-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Ändra Front parkering glödlampa
1

Öppna huven på din 1990 Honda Accord och lokalisera fästskruven på kylaren stöd precis bakom strålkastaren. Lossa skruven med en kryssmejsel, dra sedan enheten parkeringsljus ur den främre locket på Accord.
2

Leta glödlampan och kontakten på baksidan av ljuset montering. Vrid sockeln moturs ett kvarts varv, låsa upp sockeln och ta bort den från enheten. Dra ut glödlampan ur uttaget och ersätta den med en ny 3652 glödlampa, driver lampan tills den sitter i vägguttaget.
3

Sätt i lampan och sockeln i den bakre delen av lätt montering, vrid den medurs tills den låses på plats. Skjut ljuset montering tillbaka in i kroppen och montera skruven. Dra åt skruven med en kryssmejsel och stäng huven. Addera Byta bakre parkering glödlampa
4

Öppna hissen grinden eller stam på din Accord. Leta reda på åtkomstpanelen precis innanför den högra eller vänstra sidan av öppningen. Ta bort luckan genom att dra loss, och ställ den åt sidan.
5

Lokalisera lamphållaren inuti tillgång hålet. Vrid sockeln moturs och ta bort den från baksidan av bakljus. Dra glödlampan rakt ut ur sockeln och kassera den. Installera en ny 43/3CP glödlampa i sockeln, skjuta in den tills den sitter i uttaget.
6

Sätt lampan och sockeln till baksidan av bakljus, vrid hylsan medurs för att låsa den på plats. Montera lucka tillbaka över hålet i trim, snäppa fast det ordentligt. Stäng hissen gate och aktivera belysningen. Kontrollera lamporna arbetar alla, sedan släcker belysningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123912.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.