Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur hittar jag Chevy Nova bilar att renovera?

Chevy Nova, tillverkas från och med 1962, tillverkas inte längre men kan köpas begagnade. Chevy slutade produktionen på den första körningen av Nova 1979, men bilen hade ett andra försök 1985-1988. På grund av sin ålder, många Chevy Novas är subpar skick och kommer att kräva en stor mängd restaurering. Lyckligtvis finns det många webbplatser ägnas åt Chevy Nova, inklusive de som ger restaurering tips och de som säljer bilen. Instruktioner
1

Besök din lokala begagnad-bilhandlare. Be en chef eller säljare om generalagenten har något urval av Chevy Novas. Om återförsäljare är en kedja, kan chefen ha möjlighet att kontrollera den inventering av flera återförsäljare. Vanligtvis kommer bilar på ett återförsäljaravtal vara i gott skick och behöver endast mindre restaurering.
2

Sök annonser i tidningen under "Bilar" eller "Till salu"-avsnittet. Ring någon notering en Chevy Nova till salu. I december 2010, bör en begagnad Chevy Nova kostar $ 1000 till $ 3000, beroende på skick.
3

Kontrollera online-annonser och bilförsäljningen platser som Craigslist.com och Cars-on -line.com. På dessa webbplatser kan du hitta Chevy Novas på platser över hela landet.
4

placera en annons i den lokala eller online radannonser under "Söker" eller "Wanted" lista din önskan om en Chevy Nova . Inkludera dina kontaktuppgifter och hur mycket pengar du är villig att betala. Nämn att du letar efter en Nova i alla förhållanden och att du är öppen för bilar som behöver seriös restaurering. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93381.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.