Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1992 Firebird Ground Effekter

I 1992 års Pontiac Firebird från General Motors var en av de mest populära "muskelbilar" som någonsin gjorts av biltillverkaren. Även om den inte längre tillverkas, och Pontiac varumärke är officiellt i konkurs i oktober 2010, kan die-hard entusiaster och engagerade ägare fortfarande hitta resurser för att behålla sina fordon. En populär följande hjälper detta märke överleva, med en blomstrande tillbehör-och-delar marknaden för ägare som vill uppgradera eller förbättra sina fordon med speciella marken effekter.
Skräddarsydda hjulsidor kan vara ett sätt att lägga marken effekter till din Pontiac Firebird.

Ägare av Pontiac Firebirds som vill lägga marken effekter såsom en ny grill eller en glänsande ny stötfångare bör överväga ett bodykit speciellt för sina märken och modeller. Många online bildelar återförsäljare och Auto Salvage återförsäljare gård säljer organ kit. Till exempel, som av Feb 2011 blev återförsäljare Bil ID sälja Extreme Mått varumärket fyra delar body kit för $ 677,60. Det ingår främre stötfångare, bakre stötfångare och sidokjolar gjord av en glasfiber blandning utformats speciellt för installation på Pontiac Firebird modellen.

Ett annat sätt att lägga iögonfallande marken effekter till Pontiac Firebird är genom att använda anpassade hjulsidor. Dessa hjulsidor kan lägga intresse och en ny titt på ditt fordon. Som av Feb 2011 blev återförsäljare Classic Industries som säljer anpassade guld och svart Firebird aluminiumfälg Center emblem Cap för $ 29.95.

Ett annat sätt att lägga marken effekter är av lägga autentisk galler eller emblem huv. Som av Feb 2011 sålde återförsäljare Classic Industries svart GTA näsan emblem för $ 19.99. Andra stilar är tillgängliga för egen ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93457.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.