Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man mäter en Mopar Wheel

Muskel bil entusiaster vänder sig ofta till Mopar hjul att anpassa sina riggar. Mopar fälgar finns i anpassade bredder och storlekar och hus varma däck spö för auto. Mörk pulverlack, krom, guld och anpassade färgscheman accent hjulen. För att få en ordentlig hjulet för din rigg, måste du mäta Mopar hjulen för tre saker: bult nummer, bredd och total diameter. Saker du behöver
Tape Pen åtgärd Mössor och papper
Visa fler instruktioner
1

Räkna antalet bulthål i mitten av hjulet. Mest Mopar hjul har fem bulthål. Ställ måttband på en ände av ett bulthål och mät till motsatta sidan bulthålet. Placera bandet vid den bortre änden av varje bult hål. Anteckna mätningen i inches. Detta är bulten mönstret och skruvdiametern. Sträck ut tejpen till kanten av den närmaste motsatta sidan bulthål om de inte är perfekt raka.
2

Placera ena änden av måttbandet vid en ände av det yttre hjulet cirkeln. Kör bandet ner till den motsatta änden och ta hela mätningen från ände till ände, i inches. Detta är den Mopar hjulets total diameter.
3

Kör måttband från ena änden av bredden av hjulet, där däcket är monterat, till den motsatta sidan och registrera mätningen från början till slut. Detta är den Mopar hjulbredd.
4

Skriv ner mätningen i rätt ordning, typiskt genom bulthål, bult diameter och hjulets bredd. Till exempel, om hjulet har fem bulthål på 4 1/2 inches isär, skriv ner 5 x 4 1/2. Skriv ner den totala diametern och hjulbredd efter bulten mätningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93382.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.