Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1969 Z28 Camaro Colors

Den 1969 Chevrolet Camaro Z28 är en del av den första generationens Camaros producerade 1967-1969. 1969 Z28 är en av de mest eftertraktade muskel bilar som någonsin producerats. Det kom med rally ränder ner huven och fanns i många olika färgalternativ för interiör, exteriör, ränder och trim. Interiör färger

1969 Camaro Z28 erbjöds i 14 interiör färger. De val ingår svart, midnatt grönt, mörkgrönt och medelstora grönt, mörkt och medelstora röda, mörka och medelstora guld, mörkt och medelstora turkos, mörk och medelstora blått, och sadel och mörk sadel. De flesta av dessa färger fanns i lägenheten, halvblank och metallisk finish.
Interiör Färger

inredningsdetaljer färgerna inte alltid matcha inredningen färg den Z28. Blå, svart, röd, gul, elfenben och orange var de tillgängliga inredningsdetaljer färger. Medium och midnatt grönt var också alternativ.
Exteriörfärger

exteriöra färger för 1969 Z28 Camaro ingår basfärger som svart, Dove Vit, Butternut Yellow och Burnished Brown. Tre gröna var tillgängliga: Rallye Grön, Frost Grön och Fathorn Grön. Tre nyanser av blått fanns också tillgängliga: LeMans Blå, Glacier Blue och Azure Turquoise. Andra exteriör färg färger var Cortez Silver, Champaign, Burgundy, OS-guld, Hugger Orange och Daytona Yellow.
Stripe Färg

1969 Z28 kom komplett med ränder på utomhusfärg. Ränderna erbjöds i rött, svart, guld, vit, ljusblå, klarblå och ljusgrön. Färgen var Lucite varumärke och hade en något blank yta.
Färger i två toner

Några 1969 Camaros kom med tvåfärgade utomhusfärg. De exteriöra färger som nämns ovan användes som botten färg medan en kontrasterande färg användes för toppen. De fyra tillgängliga översta färgerna var Dove White, Dusk Blue, Glacier Blue och Champaign.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93397.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.