Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur vet jag skillnaden mellan en riktig Boss Mustang 1970 och en klon?

I inget annat år var resultatet betonas lika mycket som år 1970 för Mustang. Två Boss Mustangs producerades under 1970, den 302 och 429. Båda Boss modeller är sällsynta, särskilt 429. På grund av deras prestationer och sällsynthet, värden för båda modellerna fortsätter att stiga. Det är därför av yttersta vikt att skilja en klon från en riktig Boss. Tyvärr kan denna bestämning inte göras med absolut säkerhet så en professionell värderare bör alltid rådfrågas innan det slutliga beslutet om huruvida att köpa en viss bil. Instruktioner
1

Leta upp och spela de 11 tecken chassinumret ligger på toppen av förarens sida av instrumentbrädan. Det identifikationsnummer har stämplats på en metallplatta och nitade på instrumentbrädan.
2

Öppna förardörren och lokalisera Mustang certifiering etikett på dörren sylt. Etiketten är en kvadrat-formad klistermärke. Observera att fordonets identifieringsnummer är tryckt på etiketten.
3

Jämför ramnumret från metallplattan ovanpå instrumentbrädan till identifieringsnummer på certifiering etikett på dörren sylt. Dessa två siffror ska matcha.
4

Läs den första siffran i chassinumret. Det första numret för alla 1970 Mustang är "0".
5

Läs den femte siffran i chassinumret. Den femte siffran i en Boss Mustang chassinumret blir antingen bokstaven "G" eller bokstaven "Z" Bokstaven "G" anger att fordonet var utrustat med Boss 302 motorn. Bokstaven "Z" anger att fordonet var utrustat med Boss 429 motorn. Dessa motorer var bara installerats i Boss Mustangs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93090.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.