Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur kan jag kontrollera VIN nummer för en 1965 Mustang ?

Fordonets identifieringsnummer eller VIN , på en 1965 Ford Mustang är en unik symbol bildad av bokstäver och siffror som är stämplade eller fastnat på ett fordon . De siffror och bokstäver som utgör en VIN på en 1965 Ford Mustang representerar mycket specifika detaljer om bilen , inklusive när och var den gjordes , och kroppen stil . Den första symbolen i en VIN för en 1965 Mustang bör vara en " 5 ", vilket är det år fordonet tillverkades , är en bokstav ( AZ ) nästa och den representerar monteringsfabrik ( t.ex. " S " representerar Pilot Plant) , de nästa två siffrorna representerar kroppen koden ( t.ex. " 07 " är lika med hardtop och " 09 " representerar tvådörrars fastback ) , följer motorkod och representeras av en bokstav och de sex sista siffrorna representerar produktionen sekvensen . Instruktioner
1

titta igenom de främre vindrutan och på instrumentbrädan . VIN-nummer kommer att ligga på vänster sida av instrumentpanelen .
2

Leta förarsidan , framskärm förkläde . VIN är stämplat på den övre övre fläns.
3

Öppna förardörren och lokalisera låset ansikte på förardörren . Den VIN kommer att tryckas på en etikett på låset ansiktet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93089.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.