Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Randen Specifikationer för en 1969 Roadrunner

Den 1969 Road Runner, en av Plymouth s muskelbilar, är känd för sin makt och sin sportiga närvaro. I '69, lagt Plymouth ett konvertibelt till lineupen, tillsammans med coupé och hardtop modeller. Bilarna var tillgängliga med en av tre V-8 motorer, däribland den berömda Hemi. En del av Road Runner personlighet var huv striping, accent striping och en dekal paket som ingår i Warner Brothers seriefiguren kör på högsta hastighet, i fyrfärg. På grund av sin image och sin makt, var 1969 Road Runner heter Motor Trend Årets bil. Hood Stripe

Enligt RoadRunnerSite har 1969 Road Runner två svarta huva ränder som sträcker sig från torpedväggen till framsidan av huven. I mitten av huven, som mäter 11.5 inches i bredd, är kropp-färgad. Varje svart rand börjar 5,75 inches från centrum av huven. Ränderna dras ut till kanten av huven och ytterligare 2,75 inches på toppen av fendern, lämnar resten av fendern överdragsstommen-färgad. Huven och front-vända kanten av huven är också målade svart i dessa områden.
Hood Scoop Paint och badging

huva skopor, som öppnar utåt vänster och höger, är inom de målade ränder och även målas svart. På bilar med 383-kubik-tums motor eller Hemi motor, är en röd insats med ett märke för motorn finns i öppnandet av varje huv scoop. På 1969 Road Runners med paketet A12 och 440-kubik-tums V-8 motor, var en glasfiber huv används och röda dekaler läsning "440 6bbl" är på motorhuven scoop.
Accent skiktning
striping

Accent var ett alternativ på 1969 Road Runner, enligt "Charger, Road Runner och Super Bee Restoration Guide," av Paul Herd. Dessa ränder var inte målad på, men i stället var reflexband. Röda ränder användes på ljusa bilar och vita ränder på mörka bilar. I contast, var fem rand färger tillgängliga på 1968 Road Runner.

Fabriken koderna för accent ränder är V6R eller V7R för rött och V6W eller V7W för vitt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93399.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.