Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Tips för en Loud ljuddämpare

Syftet med ljuddämparen är att minska bullret som bilens avgassystem skapar. Du vet när bilens ljuddämparen är skadad eftersom det kan höras ner blocket och runt hörnet. Om du kör en sportbil eller annan prestanda bil, kanske du vill göra din ljuddämparen högre med flit så att alla ska höra dig komma. Ljuddämpare Patch

När din ljuddämparen är högt, kanske en skrupelfri mekaniker försöka övertyga dig om att du behöver en helt ny för att rätta till problemet. I många fall är allt du behöver för att få läcka eller spricka i ljuddämparen lappat, vilket kan kosta någonstans mellan $ 30 till $ 50, jämfört med att betala så mycket som $ 550 för en ny.

I vissa fall, problemet är ett av rören som leder till ljuddämparen, inte ljuddämparen själv. Så allt du behöver för att byta (eller plåster) är röret. Den stambyte kommer sannolikt att kosta ca $ 200 beroende på din bil. När du går in på ett problem med ett högt avgaser, be mekanikern att lokalisera källan till problemet medan det är upp på hissen --- om han vägrar, kanske du vill ta ditt företag någon annanstans. Det är alltid klokt att få ett andra utlåtande.
Making It Loud
p Om du är en bil entusiast som kör en hot-rod eller muskelbil och du vill gör din ljuddämpare ljud högt på syftet, är det säkraste sättet att åstadkomma detta för att få en prestation ljuddämparen att ersätta din vanliga en. Många människor försöker att sätta hål i den vanliga ljuddämparen eller manipulera rören, vilket skulle kunna orsaka allvarliga skador på avgassystemet. Föreställningen ljuddämparen är en kompromiss mellan att ha en ljuddämpande (standard) ljuddämparen och ingen ljuddämparen alls. Det ger en djup, levande och kraftfullt growl från avgassystemet.
Know Your statens ljuddämpare Decibel lag

Oavsett din ljuddämparen är högt eftersom du vill ha det det sättet eller på grund av en spricka i röret, det finns statliga decibel lagar som reglerar hur högt din ljuddämparen kan vara. Om din ljuddämparen är för högt kan du få en trafik biljett, på grund av de störningar det orsakar. Några stater, som Kalifornien, har gjort det olagligt att ändra din ljuddämparen för att göra det starkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/92979.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.