Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur Race en ZO6 Corvette

Den racing stamtavla av Corvette är en avundsvärd sak, så det är förståeligt att du vill bli en del av det. Om du äger en Z06 i synnerhet, har du köpt i princip själv en street-legal racerbil. Du behöver väldigt lite (om någon) ändring innan du kan lägga upp några imponerande resultat på din närmaste travbana. Däremot behöver du ordentlig utbildning för att utnyttja dina kunskaper innan du tar på någon mark-hastighetsrekord. Saker du behöver
Z06 Corvette
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken racing skola du vill delta. Det är viktigt att du lär dig säkerhets-och rätt teknik innan du tar en så finstämt maskin som din Z06 ut på ett spår. Det finns olika alternativ för skolor, och ditt val kommer till stor del att bero på vilken typ av racing du vill lära dig. Vissa skolor som Sportscar Driving Experience, erbjuder också specifika Corvette kurser där du kan tävla och lära i deras Z06s istället för din egen. Det är en klar fördel medan du fortfarande lärande.
2

Planera noga innan du delta i klassen. Det finns många skolor att välja på, men det bästa för dig kan kräva resor. Se Resurser för en handfull ytterligare skolor som erbjuder Corvette-specifika kurser. Om du väljer en av dessa, är chanserna goda att du kommer att behöva köpa flygbiljetter, boka hotell, och eventuellt köpa utrustning som krävs av din skola. Vissa skolor erbjuder grundläggande säkerhetsutrustning, såsom hjälmar, brandsäkra kostymer race, och skor. Kontrollera med din skola för att se vad som krävs.

Delta din klass. Det är möjligt att du kommer att vilja delta mer efteråt. Det är också möjligt att du bestämmer den klass du har valt är inte för dig. Hursomhelst kommer du ha lärt dig något värdefullt.
3

Forskning tävlingsbanor i ditt område där du kan ta din egen Z06 att konkurrera. CorvetteForum.com är ett bra ställe att lära känna andra Z06 ägare. Där hittar du diskussioner inte bara om tävlingsbanor, men också om andra frågor av intresse för någon Z06 ägare.
4 p Det kan vara frestande att modifiera din Z06 innan din första spåret dagen. Om du gör, men du kommer inte ha någon grund för att se vilken skillnad dina mods har gjorts. Försök racing det lager först att få en känsla för den saken. Denna erfarenhet kommer också att tala om var du skulle helst vilja att förbättra bilen.
5

Ändra din Z06 beroende på vad du har lärt dig på banan. Behöver du en styvare fjädring? Missnöjd med hur dina däck är gripande? För mycket understyrning eller överstyrning? Inte tillräckligt med ström? Även Z06s är extremt högpresterande direkt från fabriken, det finns inget sådant som perfektion. Håll tweaking det tills du får de resultat, och hålla god dokumentation om varje ändring du gör. Om du någonsin sälja den, kommer det komma till hands.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/92976.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.