Hur man designar en ram registreringsskylt

Ibland du bara vill ha något mer än en vanlig tråkig registreringsskylt på baksidan eller framsidan av din bil. Personlig registreringsskylt ramar ge en individualiserad känsla till din bil, när din registreringsskylt ram säger att du är en stolt medlem av din kvinnoförening med din linje namn och skola, eller att du vunnit din lokala båtlivet konkurrens under 2001, finns det inget tvivel om att denna bil tillhör dig. Du kan också gå med en mer generisk registreringsskylt ram, såsom "Älskar att part" eller "Back Up ... du är för nära!" som ger andra förare lite av en idé om vem du är eller vad din körstil är. Instruktioner
1

Besluta om det material som du vill använda för att göra din ram registreringsskylt. Du kan välja mellan akryl, rostfritt stål, krom, mässing eller förgyllt. Massiv mässing och krom registreringsskyltar är dyrast.
2

Välj en färg för registreringsskylt ram (om akryl) och en färg för bokstäver. Välj ett teckensnitt för ramen. Kommer det att vara snygga eller vanlig? Kursiv eller fet? Balanserade eller mening kapslade? Addera 3

Bestäm vilket budskap du vill ha visas på din registreringsskylt ram. Välj alla bilder som du vill accent din ram registreringsskylt. Ibland finns det två platser att lägga till text och bilder på ramen, och med vissa konstruktioner finns det bara en.
4

Besök en webbplats som tillåter dig att designa din ram registreringsskylt med anpassning programvara (en några förslag är i Resources nedan). Skriv in dina alternativ, förhandsgranska din färdiga plattan, och beställa din tallrik. Låt ett par veckor för registreringsskylten ska tillverkas och levereras till dig. Du kan också gå in i en lokal bildelar butik som erbjuder personalisering alternativ för sina ramar registreringsskylt till salu, eller helt enkelt köpa en tom ram registreringsskylt (se exempel i avsnittet Resurser nedan) och ta med den till en gravör.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92764.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.