Hur man byter registreringsskyltar med samma nummer

Bilar, inklusive bilar och lastbilar, utfärdas två registreringsskyltar från Department of Motor Vehicles. Motorcyklar och släpvagnar är de enda fordon som utfärdas bara en skylt. Registreringsskyltar är uppbyggda av en kombination av bokstäver och siffror. Om de inte är speciellt beställt, tilldelar staten varje bilist olika antal registreringsskylt. Om du förlorar dina skyltar av någon anledning, är det möjligt att byta ut dem så att de har samma nummer. American Association of Motor Vehicle administratörer (AAMVA) rekommenderar att kontrollera med din statens avdelning för motorfordon antingen personligen, per telefon eller på nätet för att se om det finns en avgift för att ersätta dina registreringsskyltar. Instruktioner
1

Skriv ner den information registreringsskylten du vill replikera. Vara noga med att inkludera all rätt bokstäver och numrering i den ordning det visas på plattan.
2

Gå till din lokala DMV kontoret för att beställa nya skyltar. Den Nevada DMV ber att bilisterna fylla i ett duplikat formulär Plate Application först. Denna blankett kan hämtas på institutionens hemsida.
3

betala licensen plattan dubbelarbete. Den AAMVA håller en prislista som bokförts på sin webbplats. Delstaten Alabama tar inte ut en avgift registreringsskylt, men Kalifornien tar inte ut $ 19.
4

Kolla din e-post för duplicerade registreringsskyltar.
5

Beställ plattor replika licens online eller i person. The Washington delstatsparlamentet säger bara den registrerade ägaren av fordonet kan ansöka om ersättning plåtar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92777.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.