Hur för att Skriv ut Plastic License Plates

Plast registreringsskyltar ser ut som sina verkliga, metall motsvarigheter. Stunder enligt lag, reala registreringsskyltar måste placeras på ryggen och i vissa stater den framsidan av bilen, är plast registreringsskyltar som används som fåfänga plattor i bilar och lastbilar. De är ofta placeras i den bakre fönstret och används för för att visa upp pretty bakgrund foton och meningsfulla ordstäv. Saker Du ska behov
License plate skiss
graphics programvara program
Bakgrund photo
Ruler

Visa Fler Instruktioner

1

Sketch ut en tallrik utformning på papper. Använd en linjal att skissera de plattan dimensionerna. Den standard storleken på en registreringsskylt är 6 genom 12 inches. Kontrollera din statens Department of Motor Vehicles för eventuella restriktioner för användning av fåfänga plåtar i din bilen.

2

Välj ett företag på nätet som tillåter dig att ladda upp en design-fil och kommer skriva ut licens plattan för dig baserat på din design. Kontakta kundservice för att finna reda instruktioner och krav för att skicka din licens-fil plate designen. Erhåll en konto eller filöverföring lösenordet för uppladdning av filen som ska skrivas ut. Många företag kräver att du registrerar på deras hemsida först att använda deras fil upload programvara.


3

Öppna ett tomt-fil i ett grafikprogram programvara program såsom såsom Microsoft Paint eller Adobe Photoshop. Ställ in de filen dimensioner till bredden-och höjden som behövs för den licensen plattan. Pick text färga, digital bakgrund foto-och gränsar design. Välj ett fras för framsidan av plattan eller text för att gå i plattan: s gränsen.

4

Spara den filen i det format som krävs av utskriftsmetoden bolaget. De flesta skrivaren företag för registreringsskyltar kommer att begära en design-fil med en hög tillräckligt upplösning för utskrift, vilket är minst 600 punkter per inch. Lämpliga grafik filformat som erbjuder högupplösta alternativ är TIFF, BMP och hög-upplösning portable document format (PDF).

5

Gå till företagets hemsida. Logga in för att komma åt bolagets programvaran filöverföring. Ladda upp din design-filen till bolagets filen server. Gör eventuella nödvändiga justeringar som begärts sådan, såsom fil namn, storlek eller filtyp. Med en tillräcklig designen-fil, kommer den företaget att kunna print den filen på en tom registreringsskylt.

6

Välj den tjockleken av plast och antal av plattor att skrivas ut. Fylla ut sjöfart, betalning-och faktureringsinformation information för att betala de avgifter som krävs för tryckningen av den licensen plattan (er).




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92846.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.