Hur får man en ombyggd titel på en bärgad bil i Kentucky

Försäkringsbolag efter en olycka ibland anser att ett fordon ska skrotas och är inte salvageable grund av omfattande skador. I huvudsak innebär detta att det skulle kosta mer att fixa bilen än vad det är värt. I Kentucky är individer tillåts att bygga en skadad bil och ansöka om en ombyggd titel. När bilen har byggts här är de steg som bör vidtas för att hämta en ombyggd titel så att fordonet kan vara försäkrad och drivas. Saker du behöver
Originalkvitton för alla delar köpt
Notarized uttalande från personer som reparerade fordonet
sanningsförsäkran Motor Vehicle Monterad från havererade eller Bärgats motorfordon Form
Ansökan om titel /Registrering

Visa fler instruktioner
1

samla alla originalkvitton för delar som köpts, den attesterad uttalande från personer som reparerade fordonet, en färdig "sanningsförsäkran Motor Vehicle Monterad från havererade eller Bärgats motorfordon" formuläret och en klar, undertecknad och attesterad "Ansökan om titel /registrering".
2

betala alla panträtter och fastighetsskatt som betalas på bärgats fordon.
3

Gå till avdelningen för Motor Vehicle Licensing ligger på andra våningen i Transportation Cabinet Office Building på 200 Mero Street Frankfort, KY 40622. För enkelhetens skull lokala länet kontorister accepterar också ansökan inlagor, enligt Motor Vehicle Licensing System of Kentucky.
4

in de ursprungliga Recipts för alla inköpta delar, en attesterad uttalande från den person som reparerade fordonet , den avslutade "sanningsförsäkran motorfordon monterade från havererade eller bärgades motorfordon" Form och den ifyllda, undertecknade och attesterad "Ansökan om titel /registrering" till reception kontorist vid avdelningen för Motor Vehicle Licensing eller län kontorist vid lokalavdelning. .
5

Betala alla användaravgifter och skatter som krävs av staten Kentucky.
6

Registrera ditt fordon efter godkännande.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92842.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.