Om personliga registreringsskyltar

I ett hav av homogena bilar och svåra att komma ihåg numrerade plattor, personliga registreringsskyltar är ett utmärkt sätt att visa individualitet. Visa ditt namn, intressen, dela ett skämt eller välja något dunkelt att endast ett fåtal coola människor kommer att förstå. Personliga skyltar är ett roligt sätt att unikt identifiera dig och mycket billigare än att köpa en ny bil. Funktion

registreringsskyltar utfärdade av staten har slumpmässigt utvalda kombinationer av bokstäver och siffror. Personliga registreringsskyltar tillåter bilägaren att välja sin egen kombination, med vissa restriktioner för formatet. Förbättra det personliga meddelande genom att välja plattor med olika bakgrunder och logotyper tillhörighet, snarare än den vanliga frågan background.Personalized staten plattor kan göra ett uttalande om ditt jobb, intressen, orsaker eller humor. Namn och enkla kombinationer gör det enklare att komma ihåg numret på frågan, samt lättare att upptäcka din bil i en fullsatt parkeringsplats eller garage. Det kan också locka positiv eller negativ uppmärksamhet, beroende på budskapet. Betala en extra avgift för särskilda intressegrupper personliga skyltar och pengarna går till din favorit organisation eller välgörenhet.
Typer

Beroende på skick, olika typer av personliga skyltar kan vara tillgängliga. Illinois erbjuder personliga skyltar för en lägre avgift som är begränsade till ett brev-följt-by-nummer format, samt dyrare plattor fåfänga som gör att en större mängd olika kombinationer. Andra stater har bara en nivå av personliga skyltar för ditt val av identifiering message.Most påstår också utföra särskilda intressegrupper personliga skyltar, eller "plattor picture" som de kallas i New York. Dessa plattor har en annan bakgrund eller logotypen än traditionella statliga plattor, och låta bilägaren att visa sin tillhörighet med olika regioner, idrottslag, högskolor, yrken, orsaker och välgörenhetsorganisationer, akuta serviceteam eller militären. Vissa stater erbjuder även vintage plattor för bilar över 25 år gammal. Bilägare betalar en avgift för att personifiera den bokstavs-och sifferkombination och en annan avgift för särskilt intresse bakgrunden eller logotyp. Den särskilt intresse avgift går till denna organisation eller välgörenhet.
Tidsplan

personliga registreringsskyltar kan hållas för en livstid, men kräver en årsavgiften i tillägg till standardbehandling förnyelse priser. De personliga skyltar brukar ta åtta till 12 veckor att anlända efter beställning. Ytterligare tid kan vara inblandade för att kontrollera tillgängligheten i din valda bokstavs-och sifferkombination eller ett avvisat platta idé.
Geografi

Olika stater erbjuder olika intresseorganisationer personliga skyltar. Kalifornien erbjuder kustnära plattor, till exempel, medan Illinois har ett jordbruk platta. Varje stat kan ha sin egen stat idrottslag och ingen other.Each staten också har olika begränsningar för utformningen av personliga registreringsskyltar. Kontrollera din statens Institutionen för motorfordon (DMV) hemsida finns en lista över regler för vilka kombinationer, antal bokstäver, mellanslag och symboler är tillåtna för personliga skyltar.
Överväganden

Tänk noga på dina personliga platta val. Meddelanden av mer än ett ord kräver förkortningar som kan vara klart för er, men förvirrande för andra. Ännu värre, kan de bli misstolkade på ett negativt sätt. Tänk vem kommer att köra bilen. "Hot Girl" kan vara bra för en självsäker ung kvinna, men om hennes man har att ta bilen till hans kontor, skulle det vara pinsamt. Var medveten om att ingen stat ska tillåta förargelseväckande eller kränkande personliga plates.Some stater har strängare riktlinjer för kombinationer registreringsskylt. Var noga med att kontrollera de begränsningar innan tänka ut den perfekta namn eller budskap, eftersom det inte kan vara allowed.Know alla de kostnader och se till att du har råd att ha personliga skyltar. Spara pengar genom att få en vanlig tallrik bakgrund snarare än en speciell intresse skylt för ditt personliga meddelande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92763.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.