Hur får man en tallrik Replacement License

Oops, din registreringsskylt saknas från din bil, lastbil eller motorcykel. Antingen det föll eller blev stulen - du vet inte vilken, du bara vet att det är borta. Eller kanske det blev hamrade så mycket det är oläslig och du behöver för att få en ny. Följ stegen nedan för att rapportera situationen och få en skylt byte licens. Saker du behöver
fordonsregister och /eller intyg om titeln
liten avgift, vanligtvis mellan $ 5 och $ 15
Visa fler instruktioner
1

Se till att du har fordonets registreringsnummer dig när du kör.
2

Skriv ner identifikationsnummer på din bil och den befintliga registreringsnummer, om det är känt.
3

Kontakta highway patrol eller lokala brottsbekämpande kontor om du misstänker att din registreringsskylt stals så snart du märker att det saknas. De kommer att be om den information du skrev ned i steg två.
4

Kontrollera om det finns en nedladdningsbar ersättare form på motorfordon avdelning eller länsstyrelsen hemsida där plattan ursprung. De flesta webbplatser har ett formulär som du kan skriva ut, underteckna och skicka tillsammans med en liten avgift. Kontoret kommer sedan maila din nya registreringsskylten till dig.
5

Ring, skriv eller gå till den myndighet som utfärdade plattan om du inte kan hitta det på nätet. Förklara din situation. De kommer att få dig fylla i ett intyg att säga din tallrik saknas, betala en liten avgift och sedan utfärda en ny registreringsskylt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92762.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.