Hur man gör en Vanity tallrik Online

Vanity plattor är ett utmärkt sätt att anpassa din bil. De ger en unik identitet till din bil som du inte skulle kunna uppnå med ett slumpmässigt nummer eller bokstav genererade plattan. Processen för att beställa din fåfänga plattan kan göras online. Instruktioner
1

Besök Institutionen för motorfordon i den stat du bor. För att hitta den webbplats, använder en sökning på Internet för ditt val, såsom Google. Varje stat kan ha olika krav fåfänga plattan, så det är viktigt att läsa anvisningarna baserat på var du bor.
2

Verifiera plattan som du vill se till att den är tillgänglig. Den vanligare ordet, desto mer sannolikt är det att det inte kommer att vara tillgängliga. Du kanske vill justera stavning och siffror för att skapa en unik kombination för att säkerställa tillgängligheten. Till exempel kommer "MIKE" antagligen tas men "L8R G8R" kan vara tillgängliga. Det finns en gräns för hur många tecken en platta kan innehålla. Ha det i åtanke när du väljer en fras
3

Fyll i en ansökan om fåfänga plattan och lämna den till din lokala länet tullindrivare kontor eller DMV. Texas kräver att du skickar in din ansökan till DMV medan Florida kräver att du lämna in ansökan till den lokala skatteindrivare kontor. Detta måste ses över av lämpliga parter att se några profana eller olämpligt ord har använts. Det kan ta upp till 45 dagar för att din ansökan ska granskas.
4

Surrender din gamla plåten och plocka upp din nya fåfänga plattan på DMV. Personliga skyltar kostar en extra avgift per år, utöver den ordinarie förnyelse och särskilda avgifter plattan. Dessa avgifter kan variera kraftigt beroende på läget där du bor. Till exempel, från 2010, är ​​Florida årsavgift $ 12, medan i Texas är $ 30 till $ 66.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92811.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.