Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur Hyr en Lamborghini

Det finns många fördelar med att hyra en dyr bil som en Lamborghini. Du kan komma runt med stil på semester eller behandla din betydande andra till en bekväm resa runt kvarteret, utan bekostnad av att köpa en Lamborghini. Du måste hyra din Lamborghini från rätt ställe att få det bästa erbjudandet. Instruktioner
1

Undersök tillfällig-försäkringar som erbjuds av hyra agenter innan du tar en Lamborghini utanför partiet. Du bör titta på ansvarsgränserna i din nuvarande försäkring och köpa en hyra-försäkring om dessa gränser är otillräckliga för att täcka värdet på bilen.
2

Leta Lamborghinis uthyres vid internationella återförsäljare i ditt gemenskap. Det finns några fristående Lamborghini återförsäljare i USA och internationella återförsäljare bär erbjudanden från Audi, Mercedes-Benz och Lamborghini. Den dagliga priset kan bli betydligt dyrare än uthyrningsföretag, men du kommer sannolikt att få en välskött bil.
3

metoden privata återförsäljare du har träffat på bilshows och händelser för att avgöra deras vilja att hyra ut sina Lamborghinis. Vissa återförsäljare är villiga att komplettera lagring och underhåll avgifter för sin samling genom att låna ut sina bilar för höga priser.
4

Begär en provkörning av en Lamborghini med en hyra agent innan du skriver ditt namn till ett hyresavtal . Du bör kunna ta bilen runt kvarteret för att få justeras bakom ratten och avsluta din pre-drive kontroll.
5

Kör igenom bilens reglage och modifieringar med biluthyraren att få ut det mesta av din Lamborghini erfarenhet. Du bör förstå varje mätare på instrumentpanelen, samt växlar för att öppna huven, bakluckan och gastank.
6

Forskning möjligheten att hyra en Lamborghini för en kort sikt istället för att hyra bilen över loppet av veckor och månader. Vissa återförsäljare och uthyrningsföretag har specialpriser för kunder som väljer leasing, eftersom kunderna garanterar affärer för hyra partiet.
7

Kartlägg Lamborghini återförsäljare och verkstäder vana vid mer avancerade fordon om du tar en Lamborghini på en lång bilresa. Du bör ha telefonnummer och anvisningar till dessa servicecenter, om du stöter på mekaniska problem på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92418.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.