Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Under bilen tänder Lagar

Under bil lampor, ofta kallad "underglow" innebär ljusa, neonljus under vagnen i bilen. Underglow är en populär modifikation, men många stater har gjort vissa typer av underglow olagligt eller förbjuda ändringen helt. Innan du lägger underglow till din bil, kontrollera med din lokala DMV eller Highway Patrol att avgöra om underglow är permited i ditt tillstånd. Färger

Underglow finns i en mängd olika färger inklusive blått, grönt, rött, orange, gult och multicolor. Många bilentusiaster välja en färg på underglow som matchar eller kompletterar lacken på sin bil. Dock har vissa stater förbjudit röda eller blå underglow lampor. Röda och blå lampor används ofta av poliser och utryckningsfordon.
Exponera tänder

Vissa underglow kit säljs med en fjärrkontroll så att föraren kan styra när lamporna slås på och av. Några fjärrkontroller inkluderar även en blinkande alternativ. Den blinkande alternativet kan underglow att blinka som ett stroboskop när knappen trycks in. Många stater har förbjudit användningen av blinkande lampor för att undvika att bilen misstas för en polis eller utryckningsfordon.
Kränkningar
p Om en förare har olagligt belysning modifieringar, kan de åberopas av en polis och ges en trafik biljett för ett mekaniskt brott. I många fall är dessa biljetter kallas "fix-it" biljetter eller kränkningar korrigeras. Efter givet en fix-it biljett, måste föraren ta bort eller åtgärda brott. Efter fastställande av problemet, kan föraren skicka en bild för att bevisa att rättelse inte har skett. Efter korrigeringen har gjorts, är fallet ogillas. Om föraren inte att rätta till problemet, är föraren böter för olaglig modifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92482.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.