Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Lägga till en MP3 Jack till en bil

En MP3 jack låter dig strömma musik från din bärbara musikspelare genom högtalarna i din bil. Olika typer av MP3-uttag finns med olika typer av ingångar såsom bilen lättare ingång och hörlursuttag ingång. Oavsett vilken typ, med en MP3-uttag breddar ditt val av musik för vägen, utan behov av den extra bulk som CD-skivor skapar. Lägga till en MP3-uttag till bilen visar sig vara en enkel och kortfattad uppgift som lämnar dig gott om tid att njuta av låtar på en road trip eller din dagliga pendla. Saker du behöver
bärbara bil MP3 jack
Visa fler instruktioner
1

bort MP3-uttaget ur förpackningen och placera den ingående änden av anordningen. Bestäm om det är för tändare bil cigarett eller ett hörlursjack. De flesta nyare modell bilar har hörlurar uttag för att rymma handsfree-kommunikation enheter. Dessa är kompatibla med MP3-adaptrar samt.
2

Ta bilen lättare från dess utlopp om MP3-adapter krävs utloppet.
3

Sätt ingången slutet av MP3 jack enhet i uttaget som motsvarar den. Beroende på vilken typ av MP3-uttag du använder, bör ett ljus tänds för att indikera att den fungerar.
4

Placera din bärbara musikspelare nära adaptern. Den blå tand plockar upp data från din MP3-spelare och strömmar den genom bilens högtalare. Detta eliminerar behovet av hörlurar, vilket ger dig möjlighet att öva säker körning samtidigt som du njuter din privata musiksamling.
5

Ström på din MP3-spelare och njut av musiken.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92479.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.