Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur du köper en Lamborghini

En högpresterande lyxig sportbil gynnas av de rika och berömda, Lamborghinis stjärnan i filmer som "The Italian Job" och "Cannonball Run" och kör den stjärnspäckade röda mattan på den öppna vägen som väl. Tillverkas i en liten by nära Bologna, Italien, Lamborghini rivaler Ferrari som den ultimata sexig italiensk bil. Om du har en utbuktande bankkonto, är här hur man köper en av dessa extremt dyra bilar. Instruktioner
1

Bestäm vilka Lamborghini modell piques din fantasi. Det är den sportiga Gallardo Spyder cabriolet, som toppar hastighet av 314 mph i provkörningar, den sexväxlade Superleggeria och glänsande svarta Nera, både nyligen debuter, och det populära men avvecklade Diablo Roadster, som upphörde med produktionen 2001.

2

Kolla sajter som Lambo bilar för detaljer om Lamborghini funktioner och foton av snygga, attraktiva bilar. Edmunds erbjuder omdömen om Lamborghini-modeller, inklusive hantering och körning informationen.
3

Betrakta en begagnad Lamborghini genom att söka online-annonser och din lokala tidning. DuPont Registry hemsida ger ett clearinghus för handlare och privatpersoner som säljer och köper Lamborghinis och andra lyxiga och klassiska bilar.
4

provköra en Lamborghini hos din lokala återförsäljare innan du köper en. Om du bor i New York, Chicago eller Los Angeles, kommer du att ha en lätt tid att hitta en exklusiv Lamborghini återförsäljare. Om du bor i en liten stad eller landsbygd, kanske en väg resa vara nödvändig om du inte kan hitta en privat säljare.
5

Läs "Lamborghini Cars, tidningen" för att få en känsla för bilen och dess kultur. Lamborghinis existera som mer än ett fordon för att få dig från en plats till nästa. De är en konversation bit och ett sätt att leva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92416.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.