Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man kör en exotisk bil genom delat ägande

Du behöver inte vara miljonär för att driva ett av världens mest exotiska bilar. Allt du behöver göra är att gå med i en gemensam klubb ägande bil. Föreställ dig cruising ner längs kusten i en Lamborghini Gallardo, med ett kors resa landsväg i en Maserati Quattroporte, dra upp till din high school reunion i en Aston Martin eller turnera Europa i en Rolls Royce Phantom. Du kan köra någon av bilarna utan att behöva oroa underhålls-och reparationskostnader eller det höga priset på försäkringen. Om du vill veta hur, följ dessa snabba och enkla steg. Instruktioner
1

Lokalisera en exotisk klubb timeshare bil. Köpa in en av dessa klubbar berättigar medlemmar att få tillgång till ett antal av världens mest eftertraktade bilar under hela året till en bråkdel av kostnaden för att äga en. Du behöver inte nöja sig med bara en speciell bil. Medlemmarna betalar endast för den tid de använder bilarna, undvika köpeskillingen, underhåll och lagringskostnader som sätter dessa super-bilar utom räckhåll för den genomsnittliga föraren. Se avsnittet Resurs för en lista över klubbar att gå med.
2

Erkänn de ytterligare fördelarna med bil timeshare klubbmedlemskap. Vissa klubbar håller massmöten helgen bil till intressanta destinationer, raser bil, helger golf, klubb middagar och vin fester vinprovning, och även europeiska turnéer i klubbens bilar. Klubben kan ordna hämtning och leverans av bilen vid placering av medlemmens val.
3

Inse att nästan alla klubbar har en screening process och kräver bakgrundskontroller och rena körning poster. Denna politik bidrar till att säkerställa alla bilar kommer att bli väl behandlad av alla medlemmar. Dessutom gör den begränsade medlemskapet det mer troligt att den bil du vill köra kommer att vara tillgängliga när du vill reservera det. Några av klubbarna blockerar vissa perioder medlemmar kan använda bilarna, som en traditionell timeshare, medan andra tillåter reservationer under hela året för en helg eller flera dagar åt gången. Några av klubbarna också tillåta handel med tid bland medlemmarna.
4

Betrakta ett företags medlemskap erbjuds av några av klubbarna. Denna speciella medlemskap tillåter företag att erbjuda användning av en exotisk bil som en perk eller ett incitament för kvalificerad personal. Om du letar efter en one-of-a-kind present till en speciell person, vissa klubbar erbjuder även presentkort för en engångsavgift helg användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92433.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.