Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hayabusa Turbo Vs. Skyline

Prestanda entusiaster har ofta urkärnade olika märken, modeller och typ av fordon mot varandra. Motorcykel kontra bil är ett ämne som uppstår då en blandning av cykel och bil fans mix. Suzuki Hayabusa är ofta tänkt som en, om inte den snabbaste, produktion cyklar gjort, leder det till att matchas antingen i teorin eller verkliga livet mot många av prestanda bilar. Den Hayabusa kontra Skyline fråga kan ha ursprung i att båda fordon som tillverkas i Japan. Suzuki Hayabusa

Suzuki Hayabusa har producerats från 1999 till idag. Den har en toppfart på 194 och en kvarts mil tid på 10,4 sekunder från fabriken. Motorcykeln väger ha ca 480 pounds och har 197 hästkrafter och 107 pounds av vridmoment. Cykeln är en 1300cc motor har en effekt band mellan 3.000 och 10.000 varv per minut. Det är en potent och mycket snabb maskin. De inlägg 1999 maskinerna har en övre ände guvernör att tillfredsställa importrestriktioner i Europa. Den noll till 60 mph tid är cirka 3,8 sekunder, med nästan 180 meter som används för att komma till ett stopp från 70 mph. Addera Nissan Skyline

Skyline modellen har har producerats sedan 1966 av Nissan i Japan. R32 genom R34 modellerna var högpresterande modellerna ofta uppdaterad av entusiaster för ännu högre prestanda. Den R34 modellen vägde ca 3100 pounds med 280 hästkrafter. Den R34 kunde täcka kvartalet milen på 13.7 sekunder och slå 60 miles per timme på 4,9 sekunder. Bromsning tar 148 meter till stopp från 70 miles per timme. Toppfarten är omkring 155 miles per timme för beståndet R34-modellen.
Stock kontra Stock

en head to head slaget av ett lager Hayabusa och Skyline R34, tycks motorcykeln att ha en klar ledning. Det är snabbare att 60 miles per timme, snabbare under kvartalet milen och har en större övre ände. Det enda område Skyline utmärker sig på är i bromsning, och det har helt en fördel. I en rak linje ras, oberoende av avstånd kommer Skyline förlorar om båda fordonen drivs till gränsen av specifikationerna. På en väg kurs kommer Hayabusa har fortfarande en fördel att även bättre bromsförmåga på Skyline inte kan övervinna.
Modifierade Versus Modifierad

Prestanda tuners älskar både Hayabusa och Skyline. Det är inte ovanligt för en Skyline att producera över 800 hästkrafter och flera var tippad på att producera över 1100. Tuned Hayabusa motorcyklar har klockad till 260 miles per timme i en stående mil. Videoklipp kan hittas på nätet som visar en Skyline outrunning cykeln händer ned, men ingen vet ändringarna i båda fordonen eller av omständigheterna i loppet. Med tanke på antalet och svårigheten av att cykla kan 260 mph, är det möjligt att Skyline kan ha kanten.
Slutsatser

En jämförelse av lager versionerna gör det ganska lätt att säga motorcykeln har klar fördel. Modifierade versioner sätta många variabler i ekvationen, vilket ger ett mycket svårt att definiera en klar vinnare. Körning eller ridning en trimmad version kräver stor skicklighet, och det är inte lätt att hitta i de flesta av de möten mellan de båda fordonen. Det är en garanti för att antingen en 260 mph Hayabusa eller en 11.000 hk Skyline skulle vara spännande som är svår att matcha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92462.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.