Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man värderar en Collectors Car

Innan du köper eller säljer en samlare bil, måste du först förstå hur veteranbil värden bestäms. Modellen och år av en klassisk bil, dess popularitet, sällsynthet och kondition är bara några av de faktorer som avgör marknadsvärdet på en bil. För att få bästa försäljningspriset, spendera tid att forska och lära sig om den klassiska bilen hobby. Instruktioner
1

Leta i den senaste upplagan av Collector Car Market Review magazine för det aktuella marknadsvärdet på din samlare bil eller den modell som intresserar dig. Collector Car Market Review publicerar de beräknade värdena av mer än 1.000 bilmodeller i samlare bil klassificeringen.
2

Delta klassisk bil auktioner för att få en känsla för marknaden när bilarna sälja på auktion. Bilar kan sälja för högre priser på auktioner än genom privat försäljning på grund av auktionen företagets förmåga att marknadsföra och annonsera brett där bilar kommer att auktioneras ut på vissa dagar. Du kan hitta en lista med auktioner på ClassicCars.com hemsida.
3

Sök på Hi-Bud hemsida för senaste auktion samlare bilförsäljning. Denna webbplats har en databas för alla auktioner i världen under det senaste året.
4

Läs din lokala tidningens radannonser och webbplatser sökning som Craigslist eller AutoTrader Classics. Du hittar exempel på hur mycket folk säljer sina samlare bilar för när man säljer privat och lokalt, i stället för på en auktion.
5

Få en veteranbil bedömning. En professionell klassisk bil värderingsman kommer noggrant inspektera och provköra bilen för att bestämma dess värde i den aktuella marknaden. Den ClassicCars.com webbplats har en lista över klassiska företag biluthyrning bedömning rikstäckande.
6

delta i ett seminarium om veteranbil villkor och värderingar. The Old Cars Weekly News & Marketplace webbplats erbjuder seminarier för att hjälpa dig att förstå de faktorer som avgör en bils värde. Tidigare teman har inkluderat "Hur skick Grade ditt fordon." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90956.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.