Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Återställa en 1960 Chevy Bel Air

1960 Chevy Bel Air är känd som en av Amerikas mest älskade bilar. Det var familjens bil av 1960-talet och finns kvar i mångas hjärtan runt Amerika än idag. För att veta mer om hur du återställer en 1960 Chevy Bel Air, använd dessa steg. Instruktioner
1

Gör det själv. Eftersom Chevy är amerikansk gjort och det finns massor av klassiska Chevy Bel Airs runt (i olika stadier av oordning), blir det lättare att hitta de delar du behöver till en rimlig kostnad. En bra resurs är de ursprungliga handböcker som används av butiken tekniker när Bel Air var ny. Dessa finns tillgängliga via Gregs Automotive (se Resurser).
2

Skicka till en butik. Hitta en erfaren butik i ditt område som inte bara upplevt i klassiska bilen restaurering, men har en väl dokumenterad återställa Chevy bilar och Bel Airs specifikt. Be om referenser och ringa Better Business Bureau innan du betalar för något eller att underteckna ett kontrakt. En stor butik med många års erfarenhet är Blue Sky Classic Cars belägna i Budd Lake, New Jersey.
3

Erbjud det upp till din lokala auto body program eller klass. Dessa erbjuds genom tekniska skolor, auto organ utbildningsprogram, gymnasiet auto klasser kropp och högskolor. De får ett stort projekt och du får en renoverad bil för nästan gratis.
4

Gör det till en grupp projekt. Få ihop din klassiska bil klubb eller en grupp av mekaniskt benägna kompisar att göra det ett projekt ingen av er kommer att glömma. Glöm inte att inkludera barnen i de familjer som är intresserade av bilar, vilket gör det till ett roligt lärande och bindning upplevelse för er alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90314.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.