Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man reparerar fotsteg

Det finns några steg till reparera fotsteg för att göra dem attraktiva och användbara igen. Först inspektera korten för att identifiera om de är i behov av reparation. Om skivorna visar tecken på rost, eller om mattan förstörs, bör du reparera dem. Du kan behöva använda en svets järn för att åtgärda eventuella hål i fotstegen. Reparationen kan ta upp till tre dagar. Saker du behöver
Ratchet set
SPACKEL
Adhesive Remover Review mjuka trasor
Stålull
Svetsning järn
svetsskärm
Svetshandskar
Svetsning förkläde
Orbital Sander
rostskyddande sprayfärg
Running board gummi
Tänger
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Skruva fotsteg från den sidan av bilen med spärrfunktion. Mest fotsteg fäster ett stycke som heter värmaren kanalen. De fotsteg bult till värmaren kanalen och till de främre och bakre stänkskärmar. Lossa skruvarna med en spärr och dra fotsteg bort från bilen.
2

Inspektera skicket på gummimattan på fotsteg. Det är troligt att det är repig, peeling eller slits i många avsnitt. Om så är fallet, helt enkelt kasta bort det. Ny fotsteget gummi är billig och även lättare att tillämpa än gör reparationer till den ursprungliga gummit. Addera 3

Peel gummit bort av fotsteg med en spackel. Du måste bryta bindningen mellan fotsteget och gummit. När du har möjlighet att gripa gummi, pilla bort det med händerna.
4

Inspektera metallen under gummit. Om det finns områden där rost har ätit genom metallen, ersätta hela fotsteget (eller svetsa en ersättare plåster på den befintliga fotsteget, se steg 5). Gnid lim remover över hela fotsteget med en mjuk trasa. Följ denna ansökan genom skrubbning rostiga ytor med stålull.
5

Svetsa en ersättare bit plåt till fotsteget. Sand av metallen med en planslip tills fotsteget är plan och jämn. Följ denna steg endast om du väljer att inte byta ut hela fotsteget.
6

Spray en beläggning av rost-hämmande sprayfärg på fotsteg.
7

Användning tång för att öppna kanten på fotsteget där gummimattan fäster till styrelsen.
8

Lay fotsteget på ett plant, stabilt underlag. Lay gummit över fotsteg, tryck ihop öppningen med en hammare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90795.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.