Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur du håller din Collector Car Alive

Bil underhåll är avgörande för att hålla din bil i toppskick, och klassiska bilar kräver mer vård än din genomsnittliga bil. På grund av sin ålderdom, allmän delikatess och det faktum att de oftast inte utsätts för de påfrestningar som härrör från daglig användning, klassiska bilar har en högre potential för problem. Du kan hålla din insamlare bil vid liv och skydda det med några enkla underhåll tips som alla kan normalt göras under loppet av en enda dag. Instruktioner
1

Kör din klassiska bil minst en gång varje månad. Att köra en bil håller vätskorna fördelas jämnt och förhindrar att däcken ruttna på plats. Du kanske upptäcker att helt enkelt köra bilen en eller två gånger i månaden gör det mer lyhörda för kallstarter och lättare att hantera i allmänhet.
2

Kontrollera vätskor på din bil före och efter varje enhet. Klassiska bilar är mer benägna att utveckla läckor och förlorar vätska, så regelbundna kontroller är nödvändiga för att förhindra motorskador.
3

Håll ett lock på din bil när den inte används. Om möjligt, förvara din klassiska bil i ett separat garage för att skydda den mot oavsiktliga stötar orsakade av lastning och lossning dina vanliga fordon.
4

Wax bilen regelbundet för att skydda lacken. När det gäller klassiska samlare bilar, är det bäst att göra det vaxning för hand så gammal färg kan vara känslig.
5

Lär dig så mycket du kan om underhåll av fordon. Om du vill behålla en samlare bil, bör du räkna med att göra en stor mängd underhåll och reparationer på egen hand (eller förväntar sig att betala orimliga avgifter för specialiserade mekaniker).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90774.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.