Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur installerar jag rubriker på en 89 Camaro?

Byta rubrikerna på en 1989 Chevrolet Camaro är bara svårt på grund av den relativt trånga motorrummet. Även om detta är inte så mycket ett problem med den mindre V6-motor, är det 350 V8 shoehorned i motorrummet av IROC-Z Camaro. Aftermarket headers dock om tillämpas på ett lager Camaro eller en kraftfull anpassad maskin, kan öka bilens effekt. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
1/2 tums Hylsnyckelsats
8 tum socket extension
Header packningar
Visa fler instruktioner

1

Palla upp bilen och stödja ram med pallbockar. Ta bort de främre hjulen på både förar-och passagerarsidan för att möjliggöra enklare tillgång till header bultar.
2

Unbolt flänsar fästa mäldsamlingsröret till avgassystemet. Dessa finns tillgängliga på Camaro genom att klättra under bilen och följa avgasrören upp i motorrummet.
3

skruva isär header bultar som fäster huvudet flänsen på motorblocket. Avlägsna huvudet genom att dra det nedåt genom botten av motorrummet.
4

Installera det nya sidhuvudet genom att först placera den nya header packningen mot blocket, sedan placera huvudet på. Thread den header bultar till fingrarna, anslut sedan fläns sidhuvudet utlopp till avgasröret och dra åt bultarna både på utloppsflänsen och motorblocket flänsen.
5

tillbaka framhjulen och lägre bilen till marken. Starta bilen och lyssna noga till motorrummet för att säkerställa att det finns inga avgaser läcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91073.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.