Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1951 Buick Colors

Buick är en av de äldsta biltillverkare i USA. Det grundades 1903 av David Dunbar Buick. Det är en uppdelning av General Motors, som grundades av Buick. År 1951 Buick producerade tre olika klasser av fordon som kom i två-dörrars kupéer, fyrdörrars sedaner och konvertibler, bland andra. Fordonen tillverkas i enstaka solida färger och tvåfärgade färgscheman. 1951 Buick modeller

1951 klass Buick fordon inkluderade Special, Super och Roadmaster Series. En fyrdörrars deluxe sedan, tvådörrars Riviera, Cabriolet, två-dörrars sport coupe och två dörrar deluxe sedan var alla del av den särskilda serien. Den uppgraderade Super Series var en lyxig version av särskild serie modellerna men även en modell Estate Wagon. Den Roadmaster serien tillverkades i populära val som fyrdörrars Riviera, Cabriolet, tvådörrars Riviera och Estate Wagon.


Externa Colors basfärgerna för 1951 Buick modeller ingår en kricka-snygg färg kallas Barton Gray, Sharon Green, som såg ut som skogsgrönt, en mycket mörk grå färg som heter Cloudmist Gray, Victoria Maroon och en ljusgrå färg som heter Sky Gray.

två färger Alternativ

Buick modeller fanns även som tvåfärgade modeller som hade en färg på toppen och en annan färg nära botten eller främre ände för att ge bilen en kontrasterande look. Kombinationer ingår Sky Gray med Verde Green, Olympic Blue, Victoria Maroon, Sharon Grön eller Cloudmist Gray. The Sky Gray var en mycket ljust grå färg och kombinerades med alla mörka färger.
Interiör färger

Interiörfärger var begränsade till bara mörkgrått och mellangrå . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90761.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.