Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man bygger Modell Pickup

Bygga modell mickar är en stor hobby för alla die-hard lastbil fanatiker. Spänningen i att skräddarsy din egen modell och göra din dröm lastbil är alla en del av det roliga med att bygga modeller. Du kommer inte bara att bygga modellen, men du kommer också att ge den till din egen personliga färg jobb och sätta alla detaljer på den för att verkligen göra det ditt eget. När din modell är byggd dig, kommer att kunna sätta upp det på displayen för andra att njuta. Saker du behöver
modell lastbil kit
modell lim
Clean arbetsyta
Paint
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Köpa modell pickup som du skulle vilja sätta ihop. Du kan köpa dessa typ av kit på eBay, modell butiker på nätet eller ens på din lokala varuhus och butiker hobby. Det kommer att finnas ett par olika faktorer som kommer att hjälpa dig att välja ut den modell lastbil du vill bygga. En är din spelstyrka. Om du just har börjat, vill du få något enkelt eller kanske köpa en snap-tight modell som inte använder lim. Andra kommer din budget att vara en faktor i att välja typ av modell du bygger.
2

Rengör en plats utanför för att bygga din modell och att låta limmet lufttorka. En torr källare eller garage är det perfekta idealisk plats att bygga din modell lastbil. Du vill vara säker på att modellen inte är i vägen för normala aktiviteter och att det är i en torr miljö. Rensa bort ett gammalt bord och se till att du har alla verktyg som behövs organiseras och inom räckhåll för din arbetsplats.
3

Tvätta alla gjutkanalerna noggrant med tvål och vatten. De gjutkanalerna är de plastramar som har alla delar knutna till dem. Tvätta dem i tvål och vatten kommer att bidra till att avlägsna damm och smuts bort de delar som kan hindra din modell torkar ordentligt.
4

Använd en kniv och skär försiktigt varje bit bort från gjutkanalerna och organisera dem med däck och reservdelar hjul, motordelar och chassidelar, till exempel. Detta kommer att hjälpa dig att hålla ordning och hindra dig från att förlora delar.
5

Ta alla de delar av motorblocket och måla dem en kromad färg. Se till att du får alla de områden i delar målade jämnt. Du vill göra detta innan limning motorblocket tillsammans eftersom det är nästan omöjligt att måla alla de intrikata delarna när de limmas ihop.
6

Limma motorblocket tillsammans. Ta varje bit, lägg lim på tapparna och hålen, och tryck ihop bitarna. Håll ihop bitarna i några sekunder för att låta limmet obligationen.
7

Måla alla inre delar färg på ditt val. Ta en liten pensel och försiktigt måla ratten, sätena, och instrumentbrädan den färg du vill att din bil interiör vara.
8

Måla truckens chassi. Försiktigt måla botten och toppen chassi med valfri färg och se färgen täcker hela lastbilen. Dessutom, efter att du har målat lastbilen, kanske du vill täcka det i ett lager glans för att göra det glans.
9

Limma motorblocket och de inre bitarna på till lastbilens chassit. Leta rätt märken och limma bitarna på plats och se till att säkra dem tills de sitter ihop.
10

Installera alla fönster i sitt rätta läge. Om fönstret bitarna har överblivna bitar av plast, Slipa försiktigt bort dem med sandpapper.
11

Sätt ihop hjulen, fast axlarna i chassit, och limma på plats. När du har hjulen limmade på, är din modell pickup färdig och klar för att visas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90327.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.