Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man läser VIN på en 1956 Chevy

Fordonets identifieringsnummer (VIN) på en 1956 Chevrolet bil kan berätta en hel del om den specifika bil. Företaget stämplat alla sina bilar med en rad siffror och bokstäver - en alfanumerisk kod - som identifierades var och vilket år bilen gjordes och vilken modell det var. Avkoda en Chevrolet VIN är en av de vanligaste sätten att bestämma äktheten av en klassisk bil. Instruktioner
1

Hitta VIN-taggen. På de flesta 1956 Chevrolet är stämplat på en metallplatta placerad på vänster gångjärn pelare. Detta varierar på vissa modeller. Till exempel är 1956 Corvette VIN stämplat på dörrstolpen på förarsidan.
2

Titta på första avsnittet på metallen VIN-taggen. Detta beskriver motortyp, föregås av ett "V" Till exempel kan det stå "V8." Addera 3

igenom den andra delen av VIN-taggen. Du kommer att se ett brev som sträcker sig mellan A och D. Detta beskriver Chevrolet modell. En "A" betyder att det var en Chevrolet 150, "B" är en Chevrolet 210, "C" är en Chevrolet Bel Air, och "D" är en Chevrolet Sedan Delivery.
4 < p> Notera den tredje delen, som består av två siffror. Detta är det år då bilen gjordes. Det kommer att läsa "56," eller din bil är inte en 1956 Chevrolet trots allt.
5

Kontrollera det fjärde avsnittet. Detta brev betecknar som en av 10 amerikanska monteringsanläggningarna konstruerade denna specifika bil. Till exempel, "A" är Atlanta, Georgia, "L" är Los Angeles, Kalifornien, och "S" är St Louis, Missouri. Hemmings Motor News har en komplett lista över montering används växter 1956.
6

Titta på det sista avsnittet, som består av fyra siffror. Detta är produktionen sekvensnummer. Antalet intervall började på "1001" 1955 och arbetar sig upp med varje sats av bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90404.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.