Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur du köper Antique License Plates

Bygga en klassisk bil handlar om detaljer, och lite saker som en antik registreringsskylt verkligen göra pjäsen komplett. Men där kan du hitta en antik registreringsskylt? Vi har några tips om var man kan hitta och köpa en antik registreringsskylt. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
Hitta registreringsskylten
1

Sök på nätet lokalt först. Prova lokala tidningar eller webbplatser med hjälp av sökord som "tillstånd" och "plattan". Det verkar självklart, men leta efter andra detaljer också. I Kalifornien är det önskvärt antika plattan svart färg, så sök efter "California" och "svarta plattan," och se vad du hittar. Craigslist.com är en annan stor resurs.
2

Sök på nätet nationellt. Webbplatser som eBay Motors är bra ställen för gamla bildelar. Prova mer sökordssökningar. Det är lite svårare att köpa saker nationellt eftersom du bara inte kan gå ut för att titta på dem, men leta efter bra bilder och verkligen ta din tid.
3

Kolla swap möter. Om du är i södra Kalifornien, är Pomona Swap Meet legendarisk för att ha tusentals gamla bildelar tillgängliga för olika priser. Det är förmodligen en lokal swap meet sånt i ditt område, så sök på nätet för att se vad du kan hitta.
4

Gå en antik bil klubb. Träffa nya människor och att få vänner är ett bra sätt att få kontakter som kan hjälpa dig att hitta de delar du letar efter. Även om de kanske inte har de delar som du letar efter, kanske de vet någon som gör.
5

Sök på nätet forum som HAMB De har sekretessbelagda delarna som kan ha de delar du letar efter, men du kan också posta på forumet för att hitta personer som kan ha delar som inte är noterade. Addera göra affären

6

Research prissättning för den typ av registreringsskylten som du söker. De kan vara dyr, om det är en särskilt önskvärd år eller kvalitet, men ta din tid och se vad du kan göra för din prisklass.
7

Ring DMV och se registreringsskylten är klar innan du gör ditt köp. En tydlig skylt är inte längre i bruk av DMV och kan användas för en show bil. Om du bara ska skruva plattan på för föreställningar, är det inte så viktigt steg, men ingen vill få en biljett bara för att umgås.
8

pruta . Det finns massor av sätt att arbeta en del, men i slutändan är en produkt bara värd så mycket som någon är villig att betala för det. Om något verkar för dyrt, inte köpa det. Prata säljaren nedåt. De flesta människor sätter ett objekt till försäljning prissätts högre än de faktiskt tar. Om du har gjort din forskning, du vet vad marknaden vill ha för dessa plattor och vet vad ett bra erbjudande är utan att vara förolämpande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90345.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.