Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man tar bort Body Trim på äldre bilar

När det gäller bilar, ingenting står ut lika mycket som kroppen trim. Body trim kan göra eller bryta ett fordons utseende. Komma trim i toppskick vanligtvis innebär att ta bort den från bilen, uträtning några bucklor eller ojämnheter, och har trim re-kromat eller polerat. Frågan är att trim är ofta svårt att ta bort utan att skada det värre än det redan är. Lyckligtvis finns det ett enkelt svar. Saker du behöver
Maskeringstejp
Body trim borttagning set
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan och jämn yta. Dra åt parkeringsbromsen.
2

Förbered trim för borttagning. Kör en remsa av maskeringstejp på fordonet längs kanten av alla av trim som du vill ta bort. Detta kommer att skydda mot repor lacken av kroppen panelen när du drar verktyget i trim.
3

bort trim. Använd lämpligt verktyg för den typ av klädsel du tar bort (trim borttagningsverktygen är märkta för sitt avsedda ändamål, exempelvis dörr gjutning, dörrkant eller fönster trim). Slip verktyget under kanten av trim och sakta dra den längs listen tills du känner att verktyget kontaktar en trim klämman. Lyft verktyget försiktigt samtidigt som du vickar att lossa klämman. När klippet dyker fri, skjut verktyget fram till nästa klipp och upprepa processen tills trim tas bort. Observera att en del trim hålls på plats med skruvar. Om så är fallet, använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna och ta sedan bort beklädningsdetalj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90380.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.