Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Så monterar stereohögtalare i ett Classic Mustang

Early, eller klassisk, kom Mustangs med AM-FM-radio, men de var ett dyrt alternativ. Så de flesta köparna valde AM-radio som kom standard med fordonet. Stereohögtalare var annan sällsynt alternativ, så om klassiska Mustang ägare vill lyssna på sin favorit radioprogram i stereo, måste de montera uppgraderade högtalare. Saker du behöver
Pencil
stjärnskruvmejsel
Sticksåg Sida 2 oval 6-tum med 9-tums stereohögtalare, galler och fästskruvar
1/8-tums borr
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den bakre kudden sitsen genom att dra rakt upp på den nedre kanten av kudden, därefter lyfta upp den och ut ur passagerarutrymmet . Ta den övre sittdynan genom att lyfta det rakt upp, sedan dra den mot framsidan av bilen.
2

Öppna bagageluckan. Lokalisera de bakre hålen högtalare öppning på metallen tvärbalk på undersidan av baksätet paketet hyllan. Drag en linje med blyerts runt högtalaren öppningen i metall tvärbalk till undersidan av paketet hyllan. Addera 3

Demontera fästskruvarna på varje sida av den bakre paketet hyllan inuti passagerarutrymmet fack med en kort stjärnmejsel. Skjut paketet hyllan mot framsidan av bilen, ta sedan bort den från bilen och placerar den nedåt på en arbetsbänk. Skär ut öppningar på pennan linjer på undersidan av paketet hyllan med en sticksåg.
4

Lägg ut en oval 6-tums med 9-tums stereo högtalare i en av högtalaröppningarna i metallen tvärbalk inuti passagerarutrymmet där förpackningstråget avlägsnades. Använd högtalaren monteringsfläns som mall och markera medlem metall kors med en penna genom monteringshålen på högtalaren flänsen. Ta bort högtalaren från tvärbalken och upprepa proceduren för den andra högtalaren hålet.
5

borra genom blyertsmarkeringarna på metallen tvärbalk med en 1/8-tums borr in i en ström borra. Placera en stereo högtalaren i varje öppning, foder upp hålen i högtalaren monteringsfläns till de hål som borrats i den tvärgående delen. Skjut paketet hyllan på plats tills den sitter ordentligt.
6

Placera högtalargallren under varje högtalare. Säkra gallren genom att driva högtalaren fästskruvar genom monteringshålen i grillen, genom förpackningen hyllan, högtalaren monteringshål, och slutligen in i de hål som borrats i den tvärgående delen. Dra inte åt skruvarna eller högtalargallren kan varp.
7

Byt baksätets sittdynor i omvänd ordning mot demonteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90999.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.