Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Återställa en 1955 Chevy Nomad

Den 1955 Chevy Nomad var en eftertraktad bil i dag och är nu en klassiker i sin egen rätt. Eftersom det är en USA-tillverkade bilar, kan de delar för restaurering hittas lättare och billigare än många andra klassiska bilar. Använd dessa steg för att lära sig mer om att återställa din 1955 Chevy Nomad och var man kan hitta resurser för att göra det. Instruktioner
1

Gör det själv. Med alla de Chevy Nomad delar och bilar flyter runt bland andra Nomad samlare och gårdar skräp, kan det vara ganska lätt att hitta de delar du behöver för att återställa din Nomad. Var inte rädd för att använda online-försäljning eller auktionssajter, men kom ihåg att ta hänsyn till sjöfarten när prissättning delar ut.
2

Leta efter de ursprungliga färger och tyger vid återställning klädseln. För 1955 Nomad, inkluderar detta beige och grönt, rött, brunt eller grönt svammel vinyl, elfenben och turkos eller grå svammel vinyl och korall och grå svammel vinyl. Om du har svårt att hitta dessa, gör Cliff Klassisk Chevrolet dem för hand i perfekt reproduktioner. De är endast tillgängliga på webben, så kolla in listan över resurser i slutet av denna artikel. Addera 3

Hyr en butik för att göra jobbet. Du vill se till att du hittar en klassisk butik bil restaurering som har massor av erfarenhet med Chevys och Nomads specifikt. Be om referenser och kolla med Better Business Bureau för den bästa informationen om affären.
4

erbjuda den till en body shop eller restaurering program. Du hittar dessa i din lokala tekniska och auto organ program och skolor, lokala high school och community college. Studenterna får stor praktisk erfarenhet och du får en renoverad bil i princip utan kostnad.
5

Gör det till en grupp projekt. Detta kan en stor möjlighet för din klassiska bil klubb att arbeta på ett projekt tillsammans innan de kryssningar sommar bilen startar. Om de är alla upptagna med sina egna projekt, rekrytera dina barn att hjälpa till att återställa din älskade Nomad för några bra lärande och bonding tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90313.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.