Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Återställa en 1953 Bentley

Återställa en klassisk bil kan vara en skrämmande, men spännande uppgift. För att återställa en 1953 Bentley du behöver för att förstå ett par saker om bilen och den aktuella branschen av Bentley bil linje. Använd dessa steg för att ta reda på hur man kan återställa en 1953 Bentley och var man får restaurering produkter för ditt eget projekt. Instruktioner
1

Gör det själv. För detta åtagande måste du veta en hel del om att återställa klassiska bilar och vet mycket om Bentleys också. För vintage Bentley delar och originalverk kolla platsannonser för en Bentley i verkligt tillstånd att använda delar av av eller överväga att ha en body shop göra egna, vintage bitar.
2

Hyr en restaurering chef för projektet . Om du är uppe mot en tidslinje eller som inte har tid att hantera projektet själv, det finns klassiska bilar experter som har alla de resurser och kontakter i restaurering bransch du kunde aldrig hitta för att göra jobbet åt dig.

3

Hitta en body shop som specialiserat sig på Bentley restaurering. Du kommer verkligen vill kontrollera referenser i butiken du funderar. Med Bentley är en brittisk bil, kan vissa amerikanska butiker har inte så mycket erfarenhet av dem. Kolla in Classic Wings, som ligger i Moulton Park, Northampton, Storbritannien, för en pålitlig Bentley restaurering professionell.
4

Erbjud upp det som ett projekt fordon för lokal auto kroppen klass på din lokala high school eller community college. Du kommer att få bilen återställd och studenterna kommer att få stora händer på erfarenhet och att arbeta på en lokal drömbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90312.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.