Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur att hitta gamla lastbilshytter

Om du letar efter en gammal, klassisk lastbilshytt, kan du hitta en genom en mängd olika online-verktyg och i-person kontakt. Beroende på vilken typ av gamla lastbilshytt du letar efter, kan processen ta lite tid. Vissa typer av klassiska bilar och lastbilar är mer populära än andra, och du måste hitta någon som är villig att sälja. När du hittar hytten, kan det vara ur din prisklass, eller det kan vara för långt borta för att du rimligen plocka upp den. Instruktioner
1

Fråga din lokala bilhandlare, inklusive antika bilhandlare. Även bilhandlare vanligen handlar med nyare modell bilar, återförsäljare är ofta medvetna om andra människor i bilbranschen eller lokala bilentusiaster. Ring din återförsäljare för att se om du kan få information om platser som kan ha en gammal lastbilshytt.
2

Ta en tur till din lokala bärgning eller skroten, om du har förmåga och skicklighet att reparera kroppen av en gammal lastbilshytt. Även om du kanske måste gå igenom Junk Yard för att hitta det du letar efter, kan du upptäcka en gömd skatt blandas i mitt resten.
3

besöka lokala bil visar. En lokal entusiast kan ha precis vad du letar efter för försäljning eller känner någon med en del.
4

Gå till ett museum. Ta en tur till närmaste bil museum, som Henry Ford Museum. Museipersonal har ofta kontakter inom bilvärlden som en vanlig entusiast kanske inte, och de kan ge dig ett nytt spår att följa.
5

Prova auktionen blocket. Estate auktioner och klassiska bil auktioner både online och i-person har ibland gamla lastbilshytter. Specialiserade poster, till exempel gamla lastbilshytter, ofta noterade på auktionen listan, så att du vet i förväg huruvida man är till salu. Om du slår i-person, gå online för att se om du kan hitta en online-auktion som har en gammal lastbilshytt längre bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90793.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.